TANYA PADA YANG AHLI

الحمدلله … syukur pada ALLAH SWT, sejak semalam blog ini [ fikri-mu.com ] bermasalah. Kini selesai setelah diurus oleh sahabat yang mahir dalam bidang ini.

Walau pun apa yang dicatat diblog ini “tiada yang penting”, tapi dirasakan perlu. Bukan blog ilmiah dan juga bukan blog politik. Bagi saya, ia suatu dari teknik untuk berhubung dengan masyarakat, anda !

Saya perlu perkenalkan diri dan rancangan masa depan dalan kerja kebajikan keAGAMAan. Saya akan masuk ke FASA 2 setelah selesai FASA PERTAMA, pembinaan MASJID UTHMANI.

Bawah : FBS 8.9 jam 7:46 pagi. Penyakit terlalu sensitif. Malam tadi mengakhiri makan dengan gomo biskut cream creaker 3 keping. Pagi ini, ……

Sahabat, Haji Loh tolong seeting semula hp dan internet. Seorang lulusan IT Universiti Putra. Setiap kali masalah berkaitan muncul maka Haji Loh pun muncul membantu.

Saya akan urus sebaiknya blog ini. Sebagai salah satu teknik untuk berkenalan dan mencari dana untuk MADRASAH TAHFIZ AL-QURAN UTHMANI.

Bila sampai masa senang berurusan kerana blog sudah ada.

ATAS : RBS 10 .5 pada jam 8 malam.

Saudara ku, anak ku, jagalah kesihatan. Mulakan dari awal lagi. Hindarilah perkara yang menjadi punca penyakit ketika umur meningkat. Bila jaga maka penyakit lambat muncul dalam diri. Atas tu makanan malam ni…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *